Često Postavljana Pitanja

 

Da li mogu kupovati putem veleprodaje?

Nažalost, trenutno ne prodajemo putem veleprodaje. Molimo Vas, kontaktirajte nas ukoliko želite da napravite veliku porudžbinu jednog proizvoda.

Odakle proizvodi dolaze?

Većina naših proizvoda dolazi direktno iz Istočne i Zapadne Europe, kao i iz Izraela i Sjedinjenih Država. Zemlje porekla su navedene na većini opisa proizvoda na našem sajtu. Na primjer, naći ćete oznake država na našim domaćim sirevima, certifikate autentičnosti i ispravnosti na našim ribljim proizvodima, kao i na mediteranskoj hrani i uljima. Čajevi i kafe su takođe jasno označene sa zemljom porekla.

Gdje isporučujete?

Isporučujemo u Sjedinjenim Državama (uključujući Aljasku i Havaje) i u Kanadu!

Koja je Vaša politika povraćaja?

Sve osetljive i lako kvarljive namirnice imaju 100% garanciju. Ako postoji problem sa Vašim proizvodom te vrste, nazovite nas ili nam se javite putem e-maila radi zamene ili refundiranja. Sve ostale namirnice se mogu vratiti iz bilo kog razloga, ukoliko nisu korištene i nalaze se u svom originalnom pakovanju. Naša garancija je jednostavna: 100% zadovoljstvo kupovinom! Ako niste kompletno zadovoljni sa Vašim kupovnim iskustvom, proizvodima, uslugom ili isporukom, javite nam i mi ćemo se potruditi da zamenimo proizvod ili da refundiramo kupovinu.

Da li nudite popuste?

Da! Regularno postavljamo kuponske kodove radi dodatne uštjede na već niske cijene. Također, u nastojanju da Vas nagradimo za to što ste odlična mušterija, omogućili smo i program nagrada. Pogledajte naše kupone i program nagrađivanja za dostupne kodove.

Kako da iskoristim kupone za kodove?

Kod sa kupona unesite na samom kraju procesa kupovine, nakon što ste unijeli Vaše lične informacije, adresu, e-mail, itd.

Koliko košta isporuka?

Cijene isporuke ovise o mjestu i tipu usluge koju odaberete. Mi koristimo FedEx Air za porudžbine širom zemlje i za lokalne terenske isporuke postavljene u Njujorku i okolini grada Njujorka. Za kompletne detalje o načinu isporuke, molimo kliknite ovdje.

Koje vrste plaćanja prihvaćate?

Privaćamo vjećinu kreditnih kartica : VISA; MasterCard, American Express, Disocver.

Zašto nisam primio konfirmacijski email?

Najpre, molimo provjerite da li ste unijeli svoju email adresu ispravno.

Ponekad su emailovi sa našeg sajta direktno poslati u folder „Spam“ u Vašem glavnom sandučetu. Ukoliko ne vidite obavještenje u glavnom sandučetu, molimo Vas provjerite „Spam“ folder.

Ukoliko ne vidite obavještenje od našeg sajta ni u folderu „Spam“, molimo Vas dodajte sales@bosnafresh.com u kontakte ili na bijelu listu.